Hverdagen med børn - find din passion

Find din passion #3: “Hvis DU brænder for det, så gør det!”

Har du fundet din passion? I denne artikelserie deler jeg historier og gode råd fra en række personer, der har fundet deres passion. Jeg håber, det kan give dig inspiration til selv at arbejde på enten at finde eller udleve din passion.

Jeg har tidligere fortalt om Katrine, der har en stor passion for at blogge og hjælpe andre med deres blogs. Og om Line, der drømmer om at blive freelance-skribent. Denne gang handler det om Bettina!

Bettinas passion er at hjælpe forældre via sin blog

Bettina er 30 år og bor i Odense med sin mand og deres datter på 8år.

Hun er ejer af bloggen Hverdagen med børn, hvor hun kommer med tips og råd til nogle af de ting man støder på, når man har børn. I hendes nye webshop kan man finde redskaber, man kan bruge i hverdagen. Der vil inden længe komme flere redskaber.

Bettina har også en side på Facebook og en Instagram, hvor du kan følge hende, hvis du har lyst.

Hvad er din passion?

Min passion er, at hjælpe forældre med de spørgsmål og problemer man støder på, når man har børn.

Hvordan fandt du din passion?

Da jeg er pædagog giver det nok sig selv, at jeg brænder for arbejdet med børn.

Via mit arbejde har jeg erfaret, at det ofte er nogle af de samme problemer forældre kæmper med, og ikke alle forældre har lyst til at spørge om hjælp. Derfor besluttede jeg mig for at dele min faglige viden og erfaring i håb om, at det kan hjælpe de forskellige familier.

Hvad gør du for at udleve din passion?

Jeg blogger om de forskellige emner jeg synes er relevante. Og prøver på forskellige måder at gøre folk opmærksomme på mine indlæg. Inden længe udgiver jeg også nogle trin-for-trin-bøger om nogle af de problematikker forældre ofte kæmper med.

Jeg ville gerne bruge meget mere tid på min passion, men som mor med arbejde og en hverdag der skal hænge sammen har det desværre ikke været muligt. Men vi må se hvad tiden byder?

Hvad er dit bedste råd til andre der vil finde deres passion?

Har du noget som du synes er sjovt, spændende og giver dig energi? Noget du brænder for? Så udnyt det. Der er ikke noget der er for dumt, plat eller kedeligt. Hvis DU brænder for det, så gør det. Held og lykke!

Har du fundet din passion?

Jeg leder stadig efter mænd og kvinder i alle aldre, der har lyst til at fortælle om deres passion i denne serie. Så hvis du har fundet din passion for at male, lave velgørenhed, rejse eller fotografere og gerne vil fortælle om det i et interview, kan du kontakte mig her.

Hvis du endnu ikke har fundet din passion, har du måske lyst til at læse mit mest læste passions-indlæg om, hvordan du finder din passion – og hvordan jeg selv kom til at leve af min passion for at skrive børnebøger på tre år. Jeg har skrevet en hel serie indlæg om passion, så hvis det er et emne, der interesserer dig, er der nok at dykke ned i her på bloggen.

God læselyst:-)

2 thoughts on “Find din passion #3: “Hvis DU brænder for det, så gør det!””

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.