Katrine Lund Løje - Find din passion

Find din passion #2: “Blogging er en stor passion for mig”

Det der med at finde sin passion kan være både svært og nemt.

For nogle af os ligger det bare lige til højrebenet. Selv har jeg fx altid elsket at skrive, så dén passion var ikke så svær at finde (men hvordan jeg lige skulle bruge min skriveglæde, har jeg prøvet mig lidt frem med!).

For andre af jer er det lidt sværere at finde jeres passion. Og det er også helt ok! Jeg har skrevet et indlæg om, hvordan du kan finde din passion her, hvis du gerne vil have et par tips til det!

I denne artikelserie vil jeg dykke et spadestik dybere ved at spørge forskellige personer, hvad DERES passion er. Den første artikel handlede om Line, der drømmer om at blive freelanceskribent. At formidle er nemlig hendes passion.

Katrines passion er at blogge – og hjælpe andre bloggere

I dagens artikel kan du møde Katrine Lund Løje, hvis store passion er at blogge og hjælpe andre med at blogge.

Katrine er 27 år, bor i Malmø med sin mand og deres 1-årige søn. Hun er selvstændig og arbejder med online kommunikation samt driver rejsebloggen Udelukkendelund.dk. Herudover står hun bag blogfællesskabet Bloggers By Heart.

Hvad er din passion?

Jeg har en stor passion for at blogge og hjælpe andre bloggere.

Hvordan fandt du din passion?

Jeg savnede at skrive, da jeg stoppede i mit arbejde på Vi Unge, og jeg startede derfor en blog. Med tiden begyndte jeg at hjælpe andre bloggere med deres blogs, og ligeså stille er det gået op for mig, at blogging er en stor passion for mig.

Hvad gør du for at udleve din passion?

Jeg blogger så ofte, jeg kan, og laver guides til andre bloggere med tips og tricks om blogging. Jeg opsætter også blogs for folk, der gerne vil i gang med at blogge, og så har jeg startet blogfællesskabet Bloggers By Heart, hvor vi er over 50 aktive bloggere, der hjælper og sparrer med hinanden.

Hvad er dit bedste råd til andre, der gerne vil finde deres passion?

Tænk over, hvad du elsker at lave, og hvad du er god til og har talent for. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad dine interesserer er, kan du tænke over, hvad du elskede at lave som barn, og hvilke ting, der gør dig glad.

Hvad er DIN passion? 

Har du fundet din passion? Og har du lyst til at dele den med os andre her på Fabelmor?

Fortæl os om din passion i en kommentar nedenfor. Eller send mig en mail, hvis du gerne vil være med i et interview omkring din passion her på siden!

Som en lille bonusinfo kan jeg i øvrigt fortælle, at jeg faktisk mødte Katrine via hendes rejseblog. Hun havde nemlig skrevet et indlæg om, hvordan hun arbejdede, mens hun passede sin nye baby. Og det mindede mig sådan om dengang jeg selv arbejdede hjemme og passede baby.

Jeg har aldrig mødt Katrine i virkeligheden, men vores bekendtskab er et godt eksempel på de der bekendte, man kan få over internettet, når man fx begynder at følge lidt med på hinandens blogs. Det synes jeg er så hyggeligt! Derudover er der altså også nogle rigtig seje tutorials og blogguides på Katrines blog, hvis man gerne vil blive bedre til at blogge selv.

Hvilke blogs følger du selv med på? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.