Rejse i barslen

Barselsliv #4 – Turen går til … drømmeland? + 5 anderledes forslag til rejser i barslen

Efter to hårde nætter, hvor Lillebror har været mere vågen end Mor synes var fedt, burde jeg vel egentlig lægge mig på sofaen og rejse til drømmeland nu, hvor han tager en lur i slyngevuggen.

Men altså … drømmeland blev til drømmerejser, for lige nu har jeg UDLÆNGSEL!

Jeg har derfor tænkt og googlet og prøvet at finde ud af, hvor vi kunne rejse hen for første gang som Familie på 4. Jeg har tidligere skrevet om tre destinationer, som jeg overvejede, men det er nu gået op for mig, at jeg gerne vil dyrke den fabelagtige nordiske/skandinaviske/angelsaktiske-agtige natur (som jo også er grunden til, at jeg faktisk har registreret domænet Rejsefabler.dk – men det er så en anden sag).

Skotland med børn
Vi var i Skotland da Storebror var 13 måneder, og det var en fantastisk tur. Her er vi ved Queens View.

Jeg har googlet og forelsket mig i følgende 5 destinationer:

  1. Irland. Med hestevogn endda! Eller måske ikke med hestevogn. Men i hvert fald lækker, blød natur. Jeg forestiller mig noget grønt og frodigt ligesom da vi var i Skotland med Storebror, da han var 13 måneder. Hvor man kan gå lækre ture og samtidig føler sig tryg, fordi landet er meget “almindeligt” og moderne. Og alle taler engelsk.Og så er den der hestevognstur seriøst skøn at læse om. Hvordan det fungerer i praksis ved jeg ikke, men det ville i hvert fald nok give god inspiration til kommende bøger!
  2. Finland. Jeg har aldrig nogensinde før overvejet landet. Men altså, når man googler den finske natur, så ser det jo seriøst flot ud. Det bliver endda kaldt “landet med de 1000 søer”. Hvis det ikke giver inspiration … Jeg vil google lidt mere på Finland, for det lyder faktisk rigtig dejligt!
  3. Grønland. Jeg har kun været i Grønland i februar, hvor det var meget vinteragtigt. Dengang tænkte jeg, at jeg helt sikkert ville tilbage og se Grønland, når det var varmere. Så måske en Grønlands-rejse i maj-måned?Der var SÅ smukt i Grønland. Det er det smukkeste land, jeg nogensinde har besøgt. Men så vidt jeg husker, var flyrejserne også ret dyre. Men altså – den mest spændende destination jeg nogensinde har besøgt alligevel.
  4. Island. Vi rejste til Island, da jeg forsøgte at blive gravid. Det var en dejlig og meget aktiv rejse, hvor vi prøvede alt fra at dykke mellem kontinentalplader i iskoldt vand over snescooter på vulkanen Katla og til at se lavagrotter.Jeg er dog i tvivl om det er lige så spændende med børn, for så er tempoet jo et helt andet. Vi vil gerne kunne vandre i smukke områder, der er relativt sikre – ikke køre i snescooter i totalt hvidt sne-land på en vulkan;-)
  5. Skotland. Vi var som sagt i Skotland med Storebror, da han var 13 måneder. Det var en SKØN rejse. Især Pitlochry, som vi vandrede i. Der ville jeg gerne tilbage til! Vi var dog også super heldige med vejret – vi havde kun én dag med regnvejr, hvilket vidst er ret sjældent i Skotland;-)
Norge i barslen
Vi var i Norge kort inden jeg blev gravid med Storebror. Norge har en fantastisk natur, selvom det regnede næsten alle de dage vi var der.

Hvordan vælger man destination? 

Det er så svært at vælge, når der er mange steder, man gerne vil se! Og især når man skal have ungerne med og både vil have komfort og oplevelser. Har I rejst nogle af ovenstående steder med børn? Og er der noget, I kan anbefale? NATUREN er det vigtigste keyword for os!

Ps. Ny tanke: NORDNORGE! Jeg må straks i gang med google … nogen der har været der med børn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.