De 5 mest læste indlæg

De 5 mest læste indlæg i august

Nu går også august måned på hæld – og I skal selvfølgelig ikke snydes for en lille status over de 5 mest læste indlæg på bloggen denne måned.

Jeg har haft lidt mindre tid til at blogge, end jeg havde håbet på, men jeg har også både haft brystbetændelse og en baby, der helst ville sove på mig. Og i en periode vågnede hver time om natten (det er heldigvis pt. overstået alt sammen).

Jeg håber, at jeg vender stærkt tilbage med en masse nye blogindlæg i næste måned:-)

Her er august måneds 5 mest læste indlæg: 

De 5 mest læste indlæg
Indlægget om at leve af sin passion var et af dem, jeg virkelig havde glædet mig til at skrive. Foto: Jørgen Brieghel-Müller
  1. Barselsliv #2 – Sådan overlever du søvnmangel
  2. Selvstændig og mor #3 – Vicki Buerholt: “Tænk, hvis jeg kunne leve af at lave det, jeg syntes var aller sjovest. Min hobby.”
  3. 3 tips til at at leve af din passion (og lidt om at bruge dit netværk aktivt)
  4. 3 grunde til at eje færre ting
  5. Den 2åriges sproglige udvikling – omtaler du dig selv som “mor” eller “jeg”?

Tanker om de 5 mest læste indlæg

Jeg er glad for, at I tager så godt i mod Selvstændig og mor-serien, og jeg kan glæde jer med, at jeg allerede har endnu en mor på vej. Jeg mangler bare et foto af hende, så kommer hendes spændende vej til at blive selvstændig og gode tips op!

Indlæg nummer 3 om at leve af sin passion er et, jeg længe gerne har villet skrive. At finde sin passion og at udleve sin passion er jo key content på min blog, og derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg endelig fandt tid til at skrive indlægget om at leve om sin passion.

Det har dog givet mig inspiration til et nyt indlæg om at tjene penge på sin passion, som jeg håber, jeg får tid til at skrive i fremtiden.

Det ultimativt mest læste indlæg denne måned var det om at overleve søvnmangel. Og det er nok ikke så underligt, eftersom det er et punkt de fleste med små børn har forholdt sig til på et eller andet tidspunkt. Og noget, som kan drive én lidt til vanvid!

Dette indlæg er i øvrigt en del af min nye serie om Barselslivet – små lister og betragtninger med lidt humor fra hverdagen som mor på barsel. Dem synes jeg er ret sjove at skrive, men faktisk har jeg været mest inspireret til indlæg i passion og karriere-kategorien denne måned. Her hører også indlægget om at eje færre ting fx til.

Hvilket indlæg var dit favorit-indlæg på bloggen denne måned? Og hvad vil du gerne læse mere om i september?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.