godnatlæsning

Sådan gør du godnatlæsningen med din 2årige til et hit (jeg har gæsteblogget!)

“Hver aften, når min søn har fået ny ble og børstet tænder, vælger vi 3 bøger i reolen, som vi læser til godnathistorie. I perioder er det ham der vælger og i perioder er det mig. Det kommer lidt an på, hvor meget han har en mening den pågældende dag.”

Jeg har gæsteblogget hos Boghjørnet, som er Simone Hagemanns bogblog. Det handler om, hvordan godnatlæsningen med en 2årig bliver et hit – og lidt om dialogisk læsning, som i øvrigt interesserer mig så meget, at jeg har skrevet et helt indlæg kun om det.

Mit gæsteindlæg hedder Sådan gør du godnatlæsningen med din 2årige til et hit og tager udgangspunkt i mine egne erfaringer med at læse bøger. Herhjemme læser vi nemlig RIGTIG mange bøger!

I indlægget står der faktisk, at vi vælger 3 bøger hver aften. Det er vidst blevet sat op til 4-5 bøger her på det sidste. Hm … Jeg ved ikke engang, hvornår vi har ændret det;-)

Så sent som i går købte jeg en ny bog til den skønne unge, det var Troldeliv-bogen “Halen“, for jeg synes simpelthen Troldeliv-universet er så sødt – og en god afveksling til de mere klassiske hverdagsfortællinger om at gå i børnehave, gå i bad og børste tænder.

God læselyst – og når nu I er ovre på Simones blog, kan I jo passende kigge jer lidt omkring. Der er rigtig meget god inspiration til læsning – også for voksne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.