Om bloggen

Camilla Wandahl blogger på Fabelmor.dk
Camilla Wandahl blogger på Fabelmor.dk Foto: Rikke Andersen

Fabelmor.dk er en blog for kreative, selvstændige og fabelagtige kvinder, der drømmer om at følge deres passion.

Bloggens kernelæser er en kvinde på 25-35 år med et lille barn – og flere på vej – som drømmer om at springe ud som selvstændig, men samtidig sætter familielivet højt.

På bloggen kan du læse idéer og tips til at finde balancen mellem at være selvstændig og mor fortalt fra et passioneret hjerte og med et glimt i øjet.

Via lister og guides får du inspiration til at udleve din passion – men også glimt fra alle aspekter af familielivet lige fra hjemmefødsler til kreative og sproglige lege med de yngste. Kort sagt en masse tanker om passion og familieliv!

Bloggen er dog også mit eget private barselsprojekt, hvor jeg forsøger at omforme mit evindelige snakkeri til noget læsværdigt, hvilket jeg fortæller mere om i mit blogindlæg 4 grunde til at starte endnu en mor-blog.

Bag bloggen

Jeg hedder Camilla Wandahl og er 30 år gammel. I 2015 fødte jeg min ulveunge hjemme på stuegulvet, og sommeren 2017 kom Lillebror til verden i vores nye badekar ved en lynfødsel. Jeg fortæller i øvrigt lidt mere om at være mor i dette interview på Fuldtidsmor.dk, hvis du gerne vil vide mere om mig.

Jeg bor sammen med ungernes far og en lalleglad bomuldshund, der elsker at gnave i Ulveungens økologiske trælegetøj, hvilket forsikringen desværre ikke dækker. I det mindste er det en god grund til at rydde op!

Min store passion er ORD, som jeg udgyder uden ophør både morgen, middag og aften. Jeg elsker yogasunde pandekager og de nordiske landes rå natur. Jeg er desuden en erfaren skribent i rigtig mange genrer, og har derudover prøvet kræfter med alt fra porcelænsmaling over sejlads og hundetræning til syning og croquis.

Jeg arbejder som børnebogsforfatter, hvilket jeg fortæller om på min forfatterblog, hvor jeg også kommer med et hav af skrivetips til dig, der har en forfatter i maven – eller er dansklærer.

Som forfatter balancerer jeg jo et eller andet sted mellem at være selvstændig og kunstner, og jeg har derfor brugt rigtig meget tid på at læse om ALT, der har med passion og personlig effektivitet at gøre. At finde min passion og udleve den er – sammen med et harmonisk familieliv – super vigtigt for mig. Og med denne blog vil jeg gerne hjælpe dig med at gøre det samme!

Det er i øvrigt ikke mig, der er Fabelmor – men dig og alle de andre kreative, selvstændige og fabelagtige kvinder, der læser med og drømmer om at følge deres passion.

I er velkomne til at kontakte mig, og jeg bliver også virkelig glad for kommentarer. Og hvis I har lyst, kan I læse bloggens mest læste indlæg her.