Foredrag

Foredrag for kvinder om passion
Et foredrag for selvstændige og kreative kvinder, der drømmer om at udleve deres passion uden at gå på kompromis med familielivet. Foto: Mariangela Raponi

Drømmer du om at finde din passion? Eller har du allerede fundet den, men mangler tiden til at føre den ud i livet? Eller modet til at tage springet og prøve at leve af din passion?

Camilla Wandahl har levet af sin passion for ord, siden hun sprang ud som fuldtidsforfatter i 2011. Til dette foredrag deler hun sine bedste tips og tricks fra 6 år som selvstændig forfatter og hjælper DIG med at komme i gang med at udleve din drøm i dag.

Efter foredraget har du fået: 

  • 4 redskaber til at finde din passion
  • 3 veje til at udleve din passion
  • 5 tips til at finde tiden til at dyrke din passion på trods af et travlt familieliv
  • 3 tips til, hvordan du kan komme til at leve af din passion

Foredraget er rettet mod selvstændige og kreative kvinder, der drømmer om at udleve deres passion uden at gå på kompromis med familielivet.

Camilla Wandahl, der står bag Fabelmor.dk, er en levende og engageret fortæller, der taler ligefremt, i øjenhøjde og med dig i centrum. Fordi DIN drøm også fortjener at få et liv.

Foredrag på biblioteker og aftenskoler

Er du arrangementsansvarlig på et bibliotek, medborgercenter, en aftenskole eller lignende? Og vil du gerne booke ovenstående foredrag – eller bare høre nærmere? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Et foredrag koster 10.000 kr. + moms. To foredrag samme dag koster 18.000 kr. + moms.

Dertil kommer transport (DSB og taxa fra nærmeste station) samt evt. overnatning (min. 3 stjerner).

Ps. Jeg holder også foredrag for børn om mit forfatterskab. Det kan du læse mere om på min forfatterside. Der er også en masse glade arrangører, der har været så venlige at skrive anbefalinger af mine foredrag derinde:-)