Du ved du lige har fået en baby når

Barselsliv#1 – Du ved, du lige har fået en baby, når …

Okay, mit hoved er fyldt af baby lige nu, så derfor tager vi lige en omgang Du ved, du lige har fået en baby, når … håber I vil være med:-)

Du ved, du lige har fået en baby, når …

1. Du vågner ved lyden af en sær smasken, som du ret hurtigt identificerer som sulten-baby-leder-efter-bryst-i-mørket. Hvor langt kan en baby egentlig møve sig for at finde brystet? Jeg har ikke prøvet.

2. Du føler dig heldig, når du får to timers sammenhængende søvn. Eller, ikke heldig. Velsignet, faktisk. For du ved jo, at det lige så godt kunne have været 40 minutter. Eller 20. Eller et barn med kolik. Så 2 timer? Tak!

3. Du har set 2 sæsoner af SKAM på 3 dage. Og faktisk har svært ved at snakke om andet, end hvorvidt Noora og William får hinanden. Fordi at se SKAM ligesom er det eneste, du foretager dig.

4. Udover at amme, skifte og nusse baby, selvfølgelig. Baby kan du også snakke om uafbrudt. Men det er ikke så høfligt over for gæsterne, vel?

5. Din dag ikke er styret af et ur, men af baby. Hvad er klokken? Baby er sulten … igen?

6. Du slet ikke undrer dig, når du skifter lorteble nr. 6 kl. 5 om morgenen. For altså, der kan bare være virkelig meget inde i sådan en baby, ik?

7. Du falder sammen i sofaen efter en amning med baby på brystet. Egentlig ville du bare lige sidde 5 minutter. Men baby er så varm. Og har sådan et sødt, sovende ansigt. Og nogle små, vidunderlige hænder. Og nogle sjove sove-lyde … og så går der to timer med at kigge på baby, der sover.

Og det er her det går op for dig, at du lige har bragt et lille nyt menneske til verden. Og at det er et mirakel, og at folk har ret i, at du skal huske at nyde det.

Kærlig hilsen Camilla

Ps. Kom gerne med tilføjelser til listen, hvis du har nogle andre betragtninger på den første tid med en lille baby:-)

Pps. Nogle af jer har spurgt, hvordan det går med min amning denne gang (nok fordi I har læst dette indlæg om mit første ammeforløb), og jeg vil bare lige sige, at det går meget bedre end første gang, men jeg regner med at skrive et indlæg om det på et tidspunkt:-)

Ppps. Jeg er mere aktiv på Instagram (@fabelmor.dk) end bloggen lige i øjeblikket, men skal nok komme stærkt tilbage til bloggen! Også med flere indlæg om passion og karriere. Dem har jeg mange idéer til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.