Anderledes, specielle børnenavne

Disse 24 børnenavne har du (måske) ikke overvejet

Er du i tvivl om, hvad din lille spire skal hedde? På denne liste kan du se 24 børnenavne, som er lidt anderledes, lidt specielle og meget skønne.

Jeg har et dokument på min telefon, hvor jeg skriver ned hver gang jeg støder på et børnenavn, som jeg gerne vil huske. Man ved jo aldrig, om der kommer en 3’er;-)

Af en eller anden grund elsker jeg at samle navne. Især lidt anderledes navne. Og da dokumentet efterhånden har vokset sig rigtig langt, og fordi dette indlæg med 20 skønne (måske lidt) anderledes børnenavne var et af de mest læste indlæg i 2017, så vil jeg da lige dele disse nye, (lidt) anderledes og specielle børnenavne med jer!

Smag og behag er jo selvfølgelig super forskelligt – og det er også forskelligt, hvad man betegner som et anderledes børnenavn. Mange af navnene er ikke sådan “mærkelige” eller “uhørte”, men bare nogen, jeg ikke kender så mange børn, der hedder, men alligevel selv synes er ret pæne!

Listen er altså totalt subjektiv (og jeg har ikke tjekket, om navnene findes/er godkendte), men jeg håber, at den alligevel kan inspirere nogen af jer!

Drengenavne: 

Valiant

Samson

Zacharias / Zack

Will

Lestat

Jack

John/Jon

Charlie

Virgil

Dasdan

Jasper

Jarvan

Pigenavne:

Alaska

Ariel

April

Glød

Nahla

Leona

Sølve

Sølvi

Sne

Estrid

Gry

Vår

Hvad er dit favoritbørnenavn?

Foto: Lea Løvberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.