Foredrag for kvinder om passion

Derfor skal du udleve din drøm allerede i dag

Kender du det, at der er noget, du går og drømmer om. Måske at tage på en lang rejse med din familie, at starte din egen virksomhed, at blive hjemmegående husmor, at skrive en bog eller blive fotograf. Du tænker på det om aftenen, når du ligger og skal sove, eller om morgenen, når du er i bad.

Og så glemmer du det lidt i løbet af dagen?

Sådan er der rigtig mange mennesker, der har det. Og det er jo ikke så mærkeligt, med de travle liv, de fleste af os lever.

Madpakker, 8-16-jobs, hentning, madlavning, putning – hverdagen bliver meget hurtigt en rutine, der ender med at man falder sammen i sofaen foran fjernsynet (og der er altså også mange gode TV-serier på både Netflix og HBO pt, så jeg forstår det godt!)

Til sidst beslutter du dig for, at det vel også er ok, at det ikke netop er i dag, du begynder at forfølge din drøm. For du er træt, og din mand er træt, og ungerne sover endelig – og det gør du jo faktisk også næsten selv.

Jeg forstår det godt. Helt seriøst, det gør jeg.

Men hvor mange procent drømmer du om at udleve din drøm?

Er det bare sådan lidt, at det kunne være fedt at komme ud at rejse, fotografere mere eller skrive en bog? Eller er det virkelig en ulmende passion, som det ville ændre dit liv at udleve?

For hvis det er det, så synes jeg, du skal hive dig selv op af sofaen.

Bare i aften.

Og gøre et eller andet, der kan kickstarte din passion.

Skriv første kapitel af den bog, du gerne vil skrive. Lav et budget for den rejse, du drømmer om at tage på. Book en flybillet, hvis du allerede har styr på det praktiske og økonomiske. Køb et domænenavn.

Gør. Noget. Nu.

For de aller fleste mennesker kommer det perfekte tidspunkt til at udleve Drømmen eller Passionen aldrig. Nu kan være et lige så godt tispunkt, som i morgen.

De færreste drømme bliver udlevet på én dag (og hvor sørgeligt ville det ikke også være?) – så du kan lige så godt gå i gang. Lad være med at sige dit job op fra det ene øjeblik til det andet, men vælg en enkel og sikker start – og kast dig så ud i det NU!

Held og lykke! Og skriv gerne en kommentar om, hvad DIN drøm er:-) 

Ps. I dag sov Den Søde Unge allerede 20.30 for første gang i flere måneder. Moren er überlykkelig. Og jeg gjorde endda ikke noget særligt for det. Han var bare træt og sød og kærlig. Men også lidt bange for, at der skulle komme en dino og spise ham (?). Det kunne jeg heldigvis med god samvittighed fortælle ALDRIG ville ske.

Topfoto: Mariangela Raponi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.