LCHF kage6 mest læste indlæg

De 6 mest læste indlæg i september

Jeg er helt enormt glad for, at bloggen får flere læsere måned for måned. Selvfølgelig svinger det alt efter hvilke indlæg jeg skriver (og især hvor meget, de bliver delt), men overordnet set, går statistikken virkelig den rigtige vej.

Og det er jo opmuntrende, for jeg bruger også en del tid på bloggen!

Flere besøg via Google

Den største ændring denne måned i forhold til de forrige måneder er, at jeg er begyndt at få mange besøgende fra Google. Altså folk, som har googlet et eller andet emne, og derfor er endt på bloggen. Det indlæg, som I oftest finder fra Google af er 3 tidlige tegn på graviditet, der af samme årsag ligger i top 5 denne måned, selvom det blev skrevet i april.

Og det undrer mig slet ikke!

For er der et emne, jeg selv har googlet meget, så er det tidlige graviditetstegn. Altså for lige at slå ventetiden ihjel og give håbet lidt mere næring, ik’? Så det forstår jeg godt, at I googler!

Jeg læste engang, at der fandtes to typer af blogs. Dem der satsede på dedikerede følgere, og dem der satsede på, at folk googlede deres emner og kom ind den vej.

Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne have dedikerede følgere (hvem vil ikke det?), men mine indlæg er nok mere typen, der bliver googlet. Fordi de ofte er guides og løsninger på problemer, som folk kan have.

Fx er en miniguide til Skotland nok mest relevant, hvis man overvejer selv at rejse til Skotland, og et indlæg om PCO er vel mest relevant for folk, der mistænker, at de selv har PCO?

De 6 mest læste indlæg denne måned

 1. Selvstændig og mor #4 – Camilla Holmgaard: “Jeg får frigivet noget tid og energi til at få sat nogle drømme i søen”
 2. PCO #1 – Sådan fandt jeg ud af, at jeg havde PCO
 3. Selvstændig og mor #5 – Signe Mørkeberg Sjøstrøm: “Luk øjnene og hop!”
 4. Sådan gør du din passion til din levevej (og lidt om passiv indkomst)
 5. 3 tidlige tegn på graviditet
 6. Hjemmefødsel: Far fortæller om en hurtig fødsel i eget badekar

Mine tanker om de mest populære indlæg

Der er ingen tvivl om, at Selvstændig og mor-serien er meget mere populær, end jeg havde turdet håbe på. De er jo i top 5 hver eneste måned!

Jeg tror, at det skyldes to ting: Dels at I godt kan lide at læse om andre inspirerende kvinder, der udlever deres drømme. Og dels at dem, der bliver interviewet også deler i deres netværk. Mit mest læste indlæg til dato er interviewet med Jane Faerber – men hun har jo også selv et ret stort netværk, som hun delte i!

Denne måned har jeg gjort mig umage med at få skrevet nogle af de indlæg, jeg lææænge gerne har villet skrive. Og dem har I heldigvis taget godt i mod! Det var både det foreløbigt sidste indlæg i serien om at udleve sin passion og indlægget om at have PCO.

Derudover er jeg SÅ glad for, at min kæreste endelig fik fortalt sin version af vores fødselsberetning! Og det er faktisk af rent egoistiske grunde, jeg synes nemlig det er et skønt minde at have.

Nye kategorier – og lidt om rejser

Som I nok har opdaget, har jeg rimelig meget udlængsel pt. For nogle måneder siden registrerede jeg domænet rejsefabler.dk med tanke på at oprette en decideret rejseblog.

I denne måned gik det så op for mig, at det ville blive for meget både at vedligeholde min forfatterblog, Fabelmor.dk og en ny rejseblog. Derfor besluttede jeg at oprette en rejsekategori her på Fabelmor. Og jeg synes faktisk, at den passer godt ind allerede!

Det betød dog også, at jeg nedlagde kategorien “sundhed og velvære”, da jeg simpelthen syntes, der kom for få idéer til blogindlæg i den kategori. Jeg vil stadig skrive lidt opskrifter og om yoga, men det vil jeg så bare lægge under de andre kategorier.

Kategorien Leg og kreativitet hed før “Sprog og kreativitet”. Jeg er stadig lidt i tvivl om, hvad kategorien skal hedde, men ikke, hvad den skal indeholde: Børnelege, fantasi, kreative projekter med børnene, lidt om læsning og børns sproglige udvikling. Og idéer til lækkert legetøj! Har du nogle idéer til et bedre navn til kategorien?

Jeg glæder mig til at blogge videre. Hvad vil du gerne høre mere om den kommende måned? 

2 thoughts on “De 6 mest læste indlæg i september”

 1. Fedt, at du får flere og flere læsere. Det er jo virkelig motiverende 🙂
  Er spændt på at høre mere om, hvor mange besøgende du har om måneden.

  1. Ja, det synes jeg også:-) Jeg har ikke voldsomt mange besøgende om måneden (godt 1000 unikke brugere i oktober), men når det går så godt fremad måned for måned synes jeg alligevel at det er pænt mange:-) Mange hilsner Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.