Sund økonomi for selvstændige

De 5 mest læste indlæg i juli + Velkommen til Lillebror

I juli måned bød vi velkommen til Lillebror. Han kom til verden ved en lynfødsel i vores eget badekar, og er nu ved at være 3 uger.

Selvfølgelig tager det tid fra alt muligt andet – også bloggen – pludselig at være mor til to. Det æder søvn og amningen skulle lige startes op (mere om det i et senere indlæg!), men nøj hvor er det også skønt at have fået endnu en guldklump at elske.

Så det er altså derfor, der har været lidt mere stille her på bloggen i juli måned! Men jeg elsker stadig at skrive til og med jer.

De 5 mest læste indlæg i juli
Min fødselsberetning er nr. 2 mest læste indlæg i juli måned – den skrev jeg, mens Lillebror sov:-)

Her er de 5 mest læste indlæg i juli: 

  1. Selvstændig og mor #2 – Jane Faerber: “Jeg drømte om at tage en pause fra det hele og finde ud af, hvad det egentlig var, jeg ville med mit liv”
  2. Hjemmefødsel: Lynfødsel i eget badekar og et øjeblik med ren lykke
  3. Sådan finder du din passion (og hvordan jeg kom til at leve af min passion på 3 år)
  4. Selvstændig og mor #1: “Ved at være selvstændig, kunne jeg selv tilrettelægge min arbejdsdag, så den passede til baby”
  5. Sunde ispinde med hindbær og banan (og lidt om at leve sukkerfrit med en seriøst sød tand)
Sunde ispinde med hindbær og banan
Sunde ispinde med hindbær og banan – det 5. mest læste indlæg i juli

Jeg elsker at følge med i, hvilke indlæg i tager allerbedst i mod. Denne måned har budt på flere gengangere fra tidligere måneder, hvilket nok især skyldes, at Jane Faerber delte interviewet på sin Facebook-side.

Det betød, at det blev det mest læste indlæg nogensinde på bloggen (!), og da hendes indlæg linker videre til nr. 3 og 4 på listen, er det nok derfor, de to er blevet så læste denne måned også.

På samme måde er mit indlæg om min første hjemmefødsel fx det 6. mest læste indlæg denne måned – sandsynligvis fordi I klikker jer videre fra min nye fødselsberetning til den gamle.

Og is er bare skønt, eller hvad? Siden det er blevet nr. 5? Eller måske var billederne ekstra gode. Jeg gjorde mig meget umage med det indlægs fotos:-)

Jeg glæder mig meget til at blogge videre, og jeg kan fortælle, at jeg har flere indlæg i Selvstændig & mor-serien på vej. Derudover vil jeg gerne fortælle om min ammeopstart (der heldigvis gik bedre end første gang jeg skulle amme), og så har jeg også en hel masse andre idéer om passion og familieliv.

Men nu må vi se, hvor meget de to guldklumper lader mig skrive. Pt. sover Lillebror og Storebror er ude med Far. Så her er ro (så længe det varer;-))

Hvilke indlæg vil du gerne have, at jeg skriver i august? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.