Blogs jeg følger

13 skønne blogs du ikke kender

… okay, måske kender du et par stykker af dem. Men helt sikkert ikke dem alle! Nogle af dem er nemlig små, skønne nicheblogs. 

Har du også en passion for at læse blogs? Det har jeg!

Jeg følger løst med på RIGTIG mange blogs, men nedenfor har jeg samlet en liste med nogle af de blogs, som jeg elsker mest.

De er ret forskellige, for jeg har mange forskellige interesser, men fælles for dem er, at det er seriøse bloggere, der blogger regelmæssigt og (som regel) skriver lange, spændende indlæg, så det næsten føles som at læse et magasin om emnet.

Nogle af bloggerne kender jeg personligt, andre kun via deres blogs. Men alle de blogs jeg nævner er et besøg værd, synes jeg!

Mine egne blogs

Du har måske allerede besøgt min forfatterblog, hvis du selv har en drøm om at skrive. Jeg samler alt mit bedste content om at skrive derinde!

Jeg har tidligere blogget om livet som forfatter på denne forfatterblog (der stadig kører med planlagte indlæg frem til januar 2018, hvor jeg muligvis lukker den) og på en blog om Fiktionsskrivning i folkeskolen (der nu er lukket, men der ligger jo en masse content på den alligevel, dog mest for lærere).

Dette indlæg har i øvrigt tidligere været en underside på Fabelmor, så hvis det virker bekendt er det derfor:-) Nu har jeg dog rokeret lidt rundt i mine undersider – og besluttede derfor at gøre det til et blogindlæg i stedet:-)

Ringe i vandet – Om velgørenhed

Bettina Stuhr Lindskow blogger om velgørenhed og om, hvordan man selv i det daglige kan være med til at gøre en forskel for andre.

Hun linker til spændende velgørenhedsarrangementer, anmelder bøger om emnet og kommer med tips til velgørenhed generelt. Bloggen er super lækker visuel, og Bettina gør rigtig meget ud af at finde de rigtige fotos til sine indlæg, og man kan også selv ansøge om at blive gæsteblogger, hvis man har oplevet noget spændende og velgørenheds-agtigt.

Og så er hun også min rigtig gode veninde, så jeg har fulgt bloggen siden dens spæde start, hvilket har været en stor fornøjelse!

Raevemor.dk – Om hjemmefødsler, vikler og BLW

Rævemor er én af mine rigtig gode veninder, og nu har hun også startet en blog, som jeg selvfølgelig følger tæt. Hun skriver fængende og vittigt – og om emner, der også optager mig, nemlig hjemmefødsler og vikler!

Hendes blog er for alle, der kan lide at læse om moderskabets facetter og andre sjove glimt fra hverdagen – eller er nysgerrig på hjemmefødsler!

Little Green World – For de plantegale

Jeg er egentlig ikke plantegal, men da min gamle gymnasieveninde har denne blog, læste jeg alligevel med. Og blev fanget!

Hun skriver nemlig så godt og levende, og der er et super dejligt og indbydende layout på bloggen. Faktisk har jeg købt planter til mit arbejdsværelse på grund af denne blog!

Udelukkendelund.dk – Om blogging og online kommunikation

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg interesserer mig rigtig meget for markedsføring og online kommunikation. Og Katrine Lunds blog er bare en af de smukkeste blogs om blogging og online kommunikation, jeg nogensinde har set.

Og så er der en masse gode tips til, hvordan man kan gøre sin egen blog bedre. Indlæggene om bloggen er krydret med indlæg om Katrines hverdag som mor i det stockholmske.

Skrivekrampe – Skrivetips

Hvis du har en forfatter i maven, er Skrivekrampe.dk næsten ikke til at komme uden om.

Denne blog har jeg også fulgt siden dens spæde start, fordi jeg kender Bjarke Schjödt Larsen, der står bag den fra Håbefulde Unge Forfattere, og han opdaterer trofast og ofte med konkrete ideer og tips til dig, der drømmer om at skrive en bog.

Erik Back – Om blogging

Jeg har lært rigtig meget om blogging og digital markedsføring af Erik Backs blog. Jeg synes, der er nogle rigtig inspirerende indlæg og også et super skønt nyhedsbrev for skrivelystne.

Mickyweis.dk – Om online markedsføring

Micky Weis blogger om online markedsføring, og hans blog er super konstruktiv og velformuleret. Jeg fik mange gode idéer på den blog, inden jeg oprettede Fabelmor.dk, så hvis du interesserer dig for markedsføring, er den helt klart et besøg værd.

Neohippie.dk – Naturligt, bæredygtigt og vegansk

Calina blogger om naturligt moderskab, økologi, bæredygtighed og deler lækre, veganske opskrifter. Jeg har fulgt hendes blog i et års tid og synes det er hyggeligt at få et skud bæredygtighed engang i mellem, og dét giver bloggen i hvert fald!

Cana Buttenschøn – Jordemoder og livsstilsblogger

Cana er jordemoder og blogger og skriver om alt, der vedrører kvinder. På hendes side kan man regelmæssigt læse fødselsberetninger og andre jordemoderfaglige ting – men der er også alt muligt andet livsstilsagtigt derinde.

Cana skriver super godt og levende, og man bliver ført fra det ene blogindlæg til det andet nærmest uden at opdage det, fordi der er så meget spændende indhold på hendes blog.

Signe Mørkeberg Sjøstrøm – Om livet i storbyen som fotograf og alenemor

Jeg klikker rigtig tit lige ind forbi Signes blog, fordi hun opdaterer så ofte. Der er næsten altid et nyt indlæg derinde – sommetider flere om dagen! Det synes jeg er fedt.

Signe blogger mest om børnemode (mest børneindretning) og karrieren som fotograf, men også bare fra sin hverdag. Der er rigtig mange billeder, og det er inspirerende at se, hvordan hun bruger det visuelle billedmedie meget mere end jeg selv fx gør.

Stonemuse.dk – Karriere, rejser og mad

Denne her blog er jeg vild med, fordi Michelle, der står bag, både skriver rigtig godt og levende og om et emne, der interesserer mig super meget – nemlig at være sin egen boss/karrierekvinde.

Derudover blogger hun også om mode, rejser og mad, og hendes blog er rigtig velbesøgt, så hun fortæller også en masse om, hvordan det er at drive en (populær) blog. Dét synes jeg også er super interessant og lærerigt at høre om.

Career Girl Daily – For karrierekvinder 

Skøn, skøn blog, der opdateres flere gange dagligt og egentlig mere er som at læse et magasin.

Jeg læser med, når det handler om karriere og blogging, men der er også en del om mode. Indlæggene er virkelig velskrevne og lærerige, og bloggen har fået meget stor succes på kort tid, hvilket vel i sig selv er inspirerende!

Fuldtidsmor.dk – Livet som hjemmepassende iværksættermor

Denne her blog er jeg netop begyndt at følge, fordi jeg synes, at der er RIGTIG meget lækkert indhold på den.

Der er simpelthen så mange indlæg at klikke rundt på, når man kommer derind første gang, og det passer netop til mit eget liv som mor – altså en hel masse hverdagsbetragtninger, men uden at det bliver meget dagbogsagtigt – de fleste indlæg er virkelig relevante og enten lærerige eller sjove.

Bloggers by heart – Et netværk for bloggere

Jeg er desuden med i blogger-netværket Bloggers by Heart. Der er en masse skønne og kreative bloggere, og hvis du er nysgerrig, kan du se deres blogs her.

Hvad er din yndlingsblog? Eller har du selv en blog, som du synes, jeg skal besøge? 

4 thoughts on “13 skønne blogs du ikke kender”

  1. Selvom jeg blogger om skønhed og makeup, så elsker jeg at læse andre blogs om andre emner. Så tak for anbefalingerne 🙂 Nogle af dem kender jeg i forvejen, men det er dejligt med nye inputs 🙂

    1. Hej Mia. Jeg har godt fulgt din blog lidt også:-) Den er rigtig fin! Jeg interesserer mig ikke så meget for skønhedsprodukter, men jeg kan godt lide din blog alligevel:-) Mange hilsner Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.